Bemutatkozás

1999-ben végeztem fodrász szakon. Mesteremnek, Ácsné Szvétek Ibolyának köszönhetem, hogy megszerettette velem ezt a szakmát, hiszen már tanulóéveim alatt is rendkívüli hangsúlyt fektetett a folyamatos továbbképzésekre, szakmai programokon való részvételre. Saját vállalkozásom közvetlenül a szakmunkás bizonyítvány megszerzése után indítottam.
Először Baja város alvégi részén egy kis üzletben kezdtem dolgozni, majd 4 év után beköltöztem egy belvárosi üzletbe. Az ott eltöltött 2 év után döntöttem úgy, hogy saját üzletet nyitok. 2005. januárjában nyílott meg Magic Hair Stúdió néven üzemelő üzletem, ahol a fodrászat mellett kozmetika, manikűr-pedikűr, műkörömépítés szolgáltatások is igénybe vehetők.
2008. tavaszán megszületett kislányom Lia, ezért egy kicsit pihentem szakmai téren. Azonban ezt az időt kihasználva sem tétlenkedtem, 2009.08.06-án megszereztem a Fodrász Mester képesítést. Ezután újabb kis pihenő következett, mivel 2010. őszén megszületett kisfiam Alex is. Ezek után újult erővel indultam tovább, és követem a magam elé tűzött szakmai célokat.
Nagyon fontosnak tartom - mivel a mi szakmánk „divatszakma” – a folyamatos megújulást, a rendszeres továbbképzéseket, a változó világunkkal való lépéstartást. Ezen az úton próbálok haladni, remélem vendégeim elégedettségére. 2013. februárjában saját üzlethelyiségben, megújult környezetben, de a megszokott minőségben nyitottam meg új szalonomat Trend Szépségszalon névvel.
Folyamatos szolgáltatásbővítésekkel várom kedves régi és leendő vendégeimet, ezenkívül eddigi vendégeimnek szeretném megköszönni azt a bizalmat, amivel a munkám során megtiszteltek.
Nektek készült ez a honlap, kedves vendégek, böngésszétek kedvetek szerint!

Dalma Diána
mesterfodrász

2013 tavaszán megjelent a Wella országos szakmai magazinban egy újságcikk rólam: Klikk